Forsiden

Velkommen til Medborgerskab.org
mere demokrati

Velkommen til Medborgerskab.org
bedre demokrati

Velkommen til Medborgerskab.org
lyst, mulighed og tillid

Velkommen til Medborgerskab.org
til at deltage sammen.

Center for medborgerskab
(Danish Center for Citizenship)
er en uafhængig NGO, som arbejder for mere og bedre demokrati

Beskrivelse af formål

Center for medborgerskab

(Danish Center for Citizenship) er en uafhængig NGO, som arbejder for mere og bedre demokrati, hvor folk og institutioner har lyst, mulighed og tillid til at deltage sammen.

Vi vil arbejde for at skabe muligheder for, at folk bliver involveret i de beslutninger, der påvirker deres liv, og for at de skal have færdigheder til at gøre dette effektivt. Vi samarbejder med politikere og organisationer, der ønsker at involvere borgerne i beslutningsprocesserne på en åben og inklusiv måde.

 Sofia Kathrine Svensson
Forkvinde

Målene opnås ved:

• Fremme af en åbenhedskultur.

• Praktisk støtte til projekter, produkter og tjenester, der styrker og understøtter samarbejde mellem borgere og det offentlige.

• Fremme af nye og innovative metoder for deltagelse. Fremme den kulturelle ændring, som organisationerne har brug for for at opnå mere åbenhed, og de færdigheder, som borgerne skal have for at være aktive deltagere.

• Fremme af en tilgang, der viser god praksis og strategiske fordele ved åbenhed.

• Producere og udgive materialer, der understøtter læring og effektiv deltagelse, og at yde rådgivning til ledere og borgere, til at fremme demokratisk styrkelse og effektiv deltagelse.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Please enable the javascript to submit this form

KontaktKontakt Os

Du er velkommen til at benytte dig af denne formular, for at komme i kontakt med os. Vi vil bestræbe os på at svare så hurtigt som muligt.
Navn:*
E-mail:*
Telefon:
Din besked:*
Antispam