Om os
Sofia Katrine Svensson er forkvinde for Center for medborgerskab. Hun har en master i statskundskab med speciale i valgadministration, men har også studeret kommunikation, religionsvidenskab, og er uddannet lærer. Hun har studeret på danske og udenlandske universiteter og har stor erfaring i demokrati- og menneskerettighedsarbejde, ligestilling og borgerinddragelse.

 Sofia har i 10 år arbejdet som valgobservatør for internationale organisationer og bliver jævnligt udsendt af Udenrigsministeriet i forbindelse med fredsbevarende arbejde.
Carsten Sindvald er født 1964 i København. Størstedelen af opvækst og skolegang har fundet sted på Sjælland og i København. I 1993 afsluttede han uddannelsen som klassisk saxofonist fra Det Kgl.
Danske Musikkonservatoriums solistklasse og har siden primært virket som musiker, komponist og arrangør i mange forskellige sammenhænge og genrer. Til daglig er han ansat som organist ved
Ansgars Kirke og Odense Valgmenighedskirke samt ved Rudolf Steiner-skolens instrumental-undervisning i Odense. Carsten er meget engageret i demokrati.


Sidsel Linea Petersen er uddannet lærer på den Frie Lærerskole, hvor der er et stort fokus på demokrati.Hun har i en årrække arbejdet som Dansk Som Andetsprogslærer med flygtninge og indvandrere på AOF, og arbejder på nuværende tidspunkt med sårbare unge mennesker på Sydfyns Fri Fagskole. Hun har flere efteruddannelseskurser bag sig. Sidsel er meget engageret i Dansk Flygtningehjælps frivillige arbejde og er generelt meget optaget af menneskerettighedsarbejde, bl.a. i Amnesty International.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Please enable the javascript to submit this form

KontaktKontakt Os

Du er velkommen til at benytte dig af denne formular, for at komme i kontakt med os. Vi vil bestræbe os på at svare så hurtigt som muligt.
Navn:*
E-mail:*
Telefon:
Din besked:*
Antispam